PRAVA DIVA

Jennifer Lopez stigla na Capri i ukrala sve poglede: Ne zna se koji je od ova dva ljetna stajlinga bolji

02.08.2022 u 12:20

Bionic
Reading

Nakon nekoliko romantičnih dana u Parizu, novopečeni supružnici Affleck uputili su se na talijanski otok Capri, na kojem se trenutno okupila sva svjetska elita. Jennifer je prošetala dva fenomenalna stajlinga i teško je odlučiti koji je bolji

Gdje god da se pojavi, Jennifer Lopez ne prolazi nezamijećeno. Tako je bilo i na Capriju, na kojem su je domaćini srdačno i toplo dočekali, a njezin boravak nisu željeli propustiti ni paparazzi.

Svijet su obišle nove fotografije glazbene i glumačke dive koja se trenutno odmara u Italiji sa suprugom Benom Affleckom i djecom.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: @Roma /MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lijepa 53-godišnjakinja za odmor je spakirala efektne ljetne kombinacije, a sada je na otoku prošetala dvije haljine koje odmah upadaju u oko.

Riječ je o kreacijama s uzorkom. Dok je za dnevnu varijantu odabrala haljinicu cvjetnih motiva s mašnama na ramenima, večernji je look ipak izgledao nešto otmjenije.

Tada je odjenula haljinu boho stila u narančastozelenim tonovima te s otvorenim leđima i ukrasila se Versaceovom clutch torbicom.