SNIMANJE NASTAVKA 'SEKSA I GRADA'

Je li to konačan kraj Carrie Bradshaw i Face? Sarah Jessica Parker u ljubavnom zanosu s Jonom Tenneyjem

21.10.2021 u 17:35

Bionic
Reading

Burna ljubavna priča Carrie Bradshaw i Face bila je jedna od glavnih priča franšize 'Seks i grad', no sudeći po fotografijama snimljenim na setu nastavka serije, nazvanog 'And Just Like That...', i toj je priči došao kraj

Čini se kako je glavna junakinja serije konačno prekinula svoju burnu vezu, obzirom da je Sarah Jessica Parker viđena u srijedu na setu serije u New Yorku kako se ljubi s kolegom Jonom Tenneyjem. Glumca Chrisa Notha, koji glumi Facu, nije bilo u blizini.

O Jonovom liku nije još ništa objavljeno, a scene vrućeg poljupca idu u prilog nagađanja obožavatelja serije da bi Facu u nastavku franšize mogla zadesiti smrt. Nagađanja je potaknulo snimanje pogrebnih scena i izjava autorice knjige 'Seks i grad' Candace Bushnell o tome kako poruka serije o pronalaženju muškaraca nije bila previše feministička.

Jon Tenney najpoznatiji je po ulogama u serijama 'Skandal' i 'Završni udarac', a bio je u braku sa zvijezdom 'Kućanica' Teri Hatcher.

Sa S. J. Parker već se zajedno našao na ekranu 1990-ih, kad su glumili Jo Ann Harris i Petera Bauera u 25 epizoda pravne drame 'Equal Justice', a glumio je i s njenim suprugom Matthewom Broderickom.

Snimajući scene za seriju 'And Just Like That...', Jon je Saraha dao poljubac za laku noć ispred dobro poznatih stepenica od smeđeg kamena u Ulici Perry.

  • +15
Sarah Jessica Parker i Jon Tenney Izvor: Profimedia / Autor: J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumački par i ranije je viđen u srijedu kako snima scene vrućeg spoja, a Sarah je tom prilikom bila odjevena u indijansku haljinu.

Poljubac Carrie s novim muškarcem nesumnjivo će zaintrigirati obožavatelje serije, jer se o tome što će se paru dogoditi kad serija u prosincu krene s emitiranjem već ranije razvilo nekoliko teorija, od toga da će Faca prekinuti s Carrie do toga da će njihova priča završiti njegovom smrću.