COLIN JOST

Je li Scarlett Johansson napokon pronašla onog pravog?

22.11.2019 u 18:19

Bionic
Reading

Nakon dva propala braka, Scarlett Johansson možda je napokon pronašla muškarca koji joj savršeno odgovara. U pitanju je Colin Jost – komičar s kojim se zaručila u svibnju, 2019.

Scarlett Johansson bila je oduševljena koliko se njen dečko Colin Jost potrudio kako bi je zaprosio na pravi način.

'Bio je to vrlo poseban trenutak. Kad vam netko kaže da želi provesti ostatk svog života s vama, to je prekrasna posebna stvar', rekla je Scarlett Johansson.

No, slavna 35-godišnja glumica izjavila je i također kako ne smatra da je monogamija prirodna te da veze zahtijevaju puno posla.

'To je nešto za što imam puno poštovanja, a i sama sam se u tome okušala, no definitivno mi se čini kako to ide protiv nekog instinkta', rekla je glumica.

Glumicu je Colinu Jostu privukao njegov karakter i propitkivanje osoba na pozicijama moći. Dodatni plus je bio to što Colin Jost nije glumac, što je bio problem u nekim prijašnjim vezama Scarlett Johansson.

Par je na početku svoju vezu doživljavao kao neobaveznu zabavu, no to se s vremenom pretvorilo u nešto ozbiljnije. Scarlett Johansson i Colin Jost očito su vrlo zaljubljeni i nije teško zamisliti kako će glumica uskoro ponovo izaći pred oltar.

Scarlett Johansson - sve ljubavi Izvor: Profimedia / Autor: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia