DOVOLJAN JE BIO 'LAJK'

Je li ovo znak da su riješile sve probleme? Javnost nagađa da Isabella Cruise želi popraviti odnos sa svojom majkom Nicole Kidman

28.09.2020 u 14:49

Bionic
Reading

Ako je vjerovati jednom 'lajku', kojeg je Isabella Cruise ostavila na službenom Instagram profilu svoje majke Nicole Kidman, sa kojom već godinama ima loš odnos, čini se da su njih dvije na dobrom putu da izglade sve nesuglasice i nadoknade godine nepričanja

Godinama je Nicole Kidman bila udaljena od svoje djece Isabelle i Connora, koje je posvojila sa svojim bivšim suprugom Tomom Cruiseom. Njegova želja da svi žive i budu odgajani u scijentologiji gušila je australsku glumicu, koja je na kraju iz tog braka pobjegla glavom bez obzira, svjesna da ostaje bez djece.

Isabella i Connor ostali su živjeti s Tomom Cruiseom, koji je dopustio da njegovu djecu odgaja cijela scijentološka zajednica, a koja je odlučila Nicole Kidman zagorčati život i uskratiti joj sve kontakte s djecom. Sve to itekako je utjecalo upravo na najmlađe, koji su se u potpunosti udaljili od svoje majke.

Par je posvojio Isabellu 1992. godine, a kao sretna četveročlana obitelj živjeli su sve do 2001. godine. Nakon toga, rijetki su bili istupi Nicole Kidman u javnosti u kojima bi govorila o njima, vjerojatno zbog silnih zabrana i ucjena, a sama Isabella postala je uzornom članicom Scijentološke crkve, u kojoj je zadužena i za dovođenje novih članova.

Danas 27-godišnjakinja odlučila je očito da je spremna obnoviti svoj odnos s majkom, a to je odmah zapelo za oko obožavateljima Nicole Kidman, koji su 'usnimili' kako Isabella Cruise sa svog profila Bella Kidman Cruise ostavlja lajkove ispod majčinih objava.

Taj njezin potez itekako je velik i važan, kada se zna da nisu imale gotovo nikakav odnos posljednjih godina. Isabella je čak i upratila svoju majku na njezinu službenu Instagram profilu, no isto nije napravila i Nicole Kidman. Među ljudima koje prati, a kojih je tek 133, nema i Isabelle.

Inače, Isabella Cruise bivša je studetntica umjetnosti koja sa svojim suprugom, kompjuterskim programerom Maxom Parkerom, za kojeg se udala tajno 2015., živi u Croydonu, 19 kilometara udaljenom od Londona.