NIJE SVE KAKO SE ČINI

Je li ovo pravi razlog za to što Jennifer Lopez i Ben Affleck prodaju luksuznu vilu?

12.06.2024 u 17:52

Bionic
Reading

Iako je glavna tema svih svjetskih medija razvod Jennifer Lopez i Bena Afflecka, koji još uvijek nije službeno potvrđen, ne prestaje se pričati ni o luksuznoj vili, koju su platili 60 milijuna dolara i koja je trebala biti njihov dom iz snova, no stavili su je u prodaju

Pune dvije godine Jennifer Lopez i Ben Affleck tražili su svoj dom iz snova, a onda kada su napokon pronašli luksuznu vilu u Los Angelesu, koju su platili čak 60 milijuna dolara, sve je krenulo nizbrdo. Posljednjih tjedana ne prestaje se pisati o njihovom razvodu i navodno je to samo pitanje trenutka, a šuškanja je potpirila informacija da je u prodaju stavljena kuća u kojoj su kao velika i sretna obitelj trebali živjeti.

Razlog za prodaju navodno se ipak ne krije u njihovom razvodu, već u činjenici da se Afflecku ta kuća nikada nije svidjela, a za Lopez je prevelika da je zadrži u vlasništvu, osobito ako je razvod pitanje dana.

Jennifer Lopez - fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

'Benu se kuća nikad nije svidjela, a uz to je predaleko od njegove djece', otkrio je dobro upućeni izvor za magazin People. Naime Samuel (12), Fin (15) i Violet (18) žive s njegovom bivšom suprugom u kući na Pacific Palisadesu, a želja mu je da im bude što bliže.

Vila Jennifer Lopez i Bena Afflecka Izvor: Profimedia / Autor: nobyline@backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S druge strane, Lopez smatra da je kuća s 12 spavaćih soba prevelika za nju i njezine 16-godišnje blizance Emmu i Maxa iz braka s Marcom Anthonyjem.

BIVŠA SNAHA JE NAJBOLJA

Majka Bena Afflecka jasno dala do znanja - za nju postoji samo jedna Jennifer

Pogledaj galeriju

Inače, prije kupnje luksuzne vile par je, još u danima ljubavi i sreće, pregledao više od 80 nekretnina, tražeći onu savršenu za njihovu obitelj, a sada su angažirali agenciju da im pomogne u prodaji. Navodno traže oko 65 milijuna dolara, očito u želji da nešto i zarade, ali i da isplate barem djelić troškova preuređenja.