U OSOBNOM AUTOMOBILU

Kate Middleton 'uhvaćena' dok s Williamom napušta dvorac Windsor

11.03.2024 u 15:58

Bionic
Reading

Britanski mediji budnog oka prate sve vezano uz kraljevsku obitelj, stoga ne čudi da im nije promaknuo odlazak Kate Middleton iz dvorca Windsor. Paparazzi su je snimili u osobnom automobilu, zajedno s princom Williamom, koji se uputio u Westminstersku opatiju, a ona na privatni sastanak

Najnovije fotografije Kate Middleton, na kojima je snimljena na stražnjem sjedištu osobnog automobila s princom Williamom, dok napuštaju dvorac Windsor, objavio je Daily Mail.

I dok se princ od Walesa uputio u Westminstersku opatiju, na misu povodom Dana Commonwealtha, koja se održava danas popodne, Kate Middleton navodno je otišla na unaprijed dogovoreni privatni sastanak, no o čemu je riječ nije poznato.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Princeza od Walesa snimljena je dok gleda u daljinu kroz prozor automobila, dok William čita neke papire. Ovaj izlazak Kate Middleton mnoge je iznenadio, budući da je najavljeno kako je u javnosti nećemo vidjeti sve do iza Uskrsa.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

No, ovo je možda sve odigrano kako bi se smirile glasine i utišale teorije zavjere koje se posljednjih dana šire, a ne pomaže ni objavljena fotografija Kate Middleton s djecom, koja je zbog digitalne manipulacije uklonjena sa foto servisa najpoznatijih agencija.

Zbog svega se Kate i ispričala i to putem društvenih mreža, potvrdivši da je ona sama obrađivala fotografije. No, to joj baš i nije pomoglo, jer se svi slažu kako je cijela situacija ispala totalni fijasko na račun princa i princeze od Walesa, osobito nakon što je palača odbila objaviti orginalnu fotografiju.