OVO VIŠE NIJE SLUČAJNOST

Sporna fotka otkrila: Kate Middleton više ne nosi vjenčani, ali ni zaručnički prsten

11.03.2024 u 15:34

Bionic
Reading

Iako do sada u apsolutno svim situacijama, pa čak i kada bi se bavila sportom, Kate Middleton ne bi skidala vjenčani, a u većini slučajeva ni zaručnički prsten, sporna fotografija objavljena povodom Majčinog dana otkriva da ih je skinula, no nije jasno zašto

Povodom Majčinog dana u Velikoj Britaniji, Kensingtonska palača objavila je novu fotografiju Kate Middleton. Riječ je o njezinoj prvoj službenoj fotografiji princeze od Walesa objavljenoj otkako je podvrgnuta operaciji abdomena u siječnju, otkada je nitko u javnosti nije vidio.

Kako su naglasili iz palače, fotografiju je snimio ranije ovog mjeseca princ William, a na njoj je Kate sretna i nasmijana u zagrljaju svoje djece - Georgea, Charlotte i Louisa.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

U trenutku kada su objavili istu, a u nadi da će smiriti zabrinutost javnosti za zdravstveno stanje princeze od Walesa, vjerojatno nisu ni slutili kako će samo nekoliko sati kasnije ta fotografija napraviti totalni kaos te da će je vodeće svjetske foto agencije zabraniti za upotrebu iz jednostavnog razloga - ne žele u svojoj ponudi imati fotografiju koja je digitalno izmijenjena te se ne može vjerovati u vjerodostojnost iste.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

A u prilog vjerodostojnosti idu i neki detalji s fotografije, koje su odmah zamijetili oni koji se bave teorijama zavjere. Tako su neki odmah primijetili da drveće iza sretne obitelji ne bi trebalo izgledat tako početkom ožujka, potom da princ Louis nosi božićni džemper, a o promašajima obrade fotografije nećemo ni pričati.

No, ono što najviše upada u oko jedan je detalj zbog kojeg su odmah krenule priče o problemima u braku Kate Middleton i princa Williama. Naime, na fotografiji na rukama Kate Middleton nije vidljivo nikakvo prstenje i upravo je to najčudnije od svega.

Naime, u svim njezinim pojavljivanjima može se vidjeti da Kate Middleton nikada ne skida vjenčani prsten, a u većini slučajeva ni voljeni zaručnički prsten. Zbog toga izostanak istih s pravom zabrinjava sve.