AMAL I GEORGE CLOONEY

Je li Amal ponovno trudna? Četiri godine nakon rođenja blizanaca u obitelj holivudskog zavodnika navodno stiže prinova

30.07.2021 u 16:56

Bionic
Reading

Sve su glasnija šuškanja, koja su navodno potvrđena od strane obiteljskih prijatelja, da je slavna odvjetnica i aktivistica za ljudska prava, Amal Clooney ponovno trudna. Da je ušla u drugo tromjesječje, supružnici su otkrili obitelji, ali i prijateljima

Ako je vjerovati izvoru koji se, za izdašan honorar, pohvalio američkom izdanju časopisa OK!, u dom Clooneyjevih uskoro bi mogla stići nova prinova. Nakon što su prije četiri godine postali roditelji blizanaca Elle i Alexandera, sada bi se njihova obitelj mogla povećati za još jednog člana.

Dobro upućeni tvrde kako su se 60-godišnji George Clooney i njegova 43-godišnja supruga Amal već pohvalili svojim bliskim prijateljima i to na način da su ih pozvali na večeru nedaleko njihove vile na talijanskom jezeru Como, još 4. srpnja. Upravo tada snimljene su i paparazzo fotografije na kojoj je vidljivo kako je haljina lijepe odvjetnice strateški prikrila dio oko trbuha, kako se, ukoliko je i trudna, ništa ne bi vidjelo.

'Amal je ušla u drugo tromjesječje i već se počeo nazirati trbuščić, stoga će brzo i ostali doznati', potvrdio je izvor. Inače, supružnici trenutno s blizancima, nakon dvije godine izbivanja, ljeto ponovno provode na jezeru Como, u Villi Oleandri, gdje su ovog puta doveli i svog novog kućnog ljubimca, štene bernardinca.

  • +7
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

A o očinstvu je Clooney progovorio posljednji puta u ožujku ove godine kada je rekao: 'Nisam mislio da ću ikada na kraju dana radije reći 'Bože, zaista mi je drago što sam dan proveo sa svojom djecom', nego 'Bože, žao mi je što nisam snimio još dva zanimljiva filma'.'