pobijedili probleme

Jay-Z sasvim iskreno o velikoj bračnoj krizi: 'Odlučili smo se boriti za svoju ljubav i obitelj'

29.01.2018 u 13:19

Bionic
Reading

Kao i svaki brak i njihov je naišao na mnoge prepreke i probleme koji su ih udaljili, no Beyonce i Jay-Z svim su se silama trudili održati ga, a sada je poznati glazbenik progovorio o razlozima ostanka u braku i zašto nikada nije odustao od svoje supruge

Prije nekoliko mjeseci poznati glazbeni producent i reper Jay-Z otvoreno je nakon godina šutnje priznao kako je varao svoju suprugu Beyonce, osim toga izvori bliski paru rekli su kako je bilo očito da su supružnici imali velikih problema u braku. Narušeni su pritom i obiteljski odnosi, a najviše od svih istaknula se svađa Jay-Z-ja i njegove šogorice Solange.

Međutim, najuspješniji glazbeni par današnjice očito je u svojoj ljubavi vidio još nešto zbog čega se valja boriti, a ne poput mnogih, odustati, ao tome je progovorio u svom posljednjem intervju.

  • +3
Beyonce Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Pa gledajte, ona je moja srodna duša. To je osoba koju volim. Možete biti zaljubljeni u nekoga i u vezi s nekim i voljeti ga, ali ako niste uistinu spoznali što je ljubav i ako nema onog nečega što vas pokreće prema naprijed onda dolazi do komplikacija. Pritom te probleme možete iskomunicirati ili se praviti da ne postoje sve dok vas jednoga dana ne unište', odgovorio je američki glazbenik na pitanje što ga je natjeralo da spasi svoj devetogodišnji brak.

  • +9
Beyonce i Jay-Z Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Mi smo se odlučili boriti za svoju ljubav kao i za svoju obitelj. Želimo djeci pokazati pravi put i drugačiji ishod od očekivanog', dodao je u nastavku Jay-Z.

Zatim je naglasio kako on i supruga nikada nisu bili celebrity par, već su zajedno postali slavni te kazao kako su oni zapravo sasvim obični ljudi.

  • +3
Beyonce i Jay Z Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

O nevjeri u braku Jay-Z je progovorio i u svojoj pjesmi '4:44', koju je objavio u srpnju, a koja se nalazi na njegovom posljednjem albumu koji je bio nominiran za ovogodišnjeg Grammyja.

'Oboje smo koristili našu glazbu kao terapiju.' Kroz taj teški period puštali su jedno drugome pjesme koje su jasno govorile što i kako osjećaju te kako je to sve bilo izrazito bolno i stvaralo im je nelagodu. U svemu im je pomogao i rad na njihovim novim albumima, tijekom čega su sve emocije izašle na površinu.

U lipnju su između ostalog ponovno postali roditelji što ih je sigurno dodatno zbližilo. Nakon šestogodišnje kćerkice Blue Ivy dobili su blizance Rumi i Sira.