novi troškovi

Nisu zadovoljni: Beyonce i Jay-Z preuređuju jednu od najskupljih vila na Bel Airu

23.10.2017 u 11:54

Bionic
Reading

Jedan od najutjecajnijih glazbenih parova današnjice, Beyonce i njezin suprug, glazbeni producent i reper Jay-Z prije nekoliko mjeseci donijeli su veliku odluku i preselili se s istočne na zapadnu američku obalu. Iako su pronašli idealan dom za koji su iskeširali više od 100 milijuna dolara, izgleda kako im ipak nije sve po volji pa sada renoviraju ovo skupocjeno zdanje

Jedan od najuspješnijih slavnih parova današnjice zajedno vrijedi nekoliko milijardi dolara, pa ne čudi to da si uz luksuzan život mogu priuštiti i dvije skupocjene nekretnine u isti mjesec.

Tako su Beyonce i Jay-Z nedavno postali novi vlasnici jedne od najraskošnijih vila na Bel Airu, a samo nekoliko tjedana kasnije kupili su i raskošno zdanje u Hamptonsima, kako bi njihova dječica mogla uživati u prirodi kada se upute na istočnu obalu, koju su napustili proširenjem obitelji.

Iako je golemo imanje u prestižnom dijelu Los Angelesa spremno za useljenje i slovi za jedan od najskupljih posjeda na tom području, slavni par očito ima nekoliko zamjerki pa sada ulažu dodatne milijune u preinaku kuće. 

Samo u preuređenje dnevnog boravka par će uložiti 750 tisuća dolara.

  • +3
Beyonce i Jay-Z Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, ogromna vila ima cijeli jedan blok za poslugu, garažu za čak 15 automobila, četiri bazena, saune te jacuzzije. U njoj se između ostalog nalazi osam spavaćih soba i jedanaest kupaonica te neizostavan dio - ogromni glazbeni studio, kao i košarkaški teren.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Osim toga, zanimljiv je podatak da su svi prozori neprobojni.

  • +7
Kuća koju Beyonce i Jay Z- trenutno iznajmljuju dok se njihova vila preuređuje Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok se preuređuje njihov novi dom, u koji će se useliti s blizancima i šestogodišnjom kćerkicom Blue Ivy, obitelj Carter trenutačno živi na iznajmljenom imanju u Malibuu, čiji mjesečni najam stoji vrtoglavih 400 tisuća dolara.