nosio veliki flaster

Javnost je zabrinuta za princa Alberta: Pojavio se s ozljedom na licu

09.11.2023 u 16:25

Bionic
Reading

Monegaški princ prije nekoliko je dana posjetio izložbu u Théâtre des Variétés u Monaku, no javnost je zabrinuo veliki flaster na prinčevoj bradi. Iako nije bilo jasno o kakvoj se ozljedi radi, čini se da je riječ tek o ogrebotini

Ovog je ponedjeljka princ Albert svojim dolaskom uveličao izložbu 'L'amie des Princes', hommage umjetnici Colette. Međutim, osim što uz njega ovaj put nije bila princeza Charlene, već njegova sestra princeza Caroline, mnogi su zamijetili i veliki flaster na prinčevoj bradi. Iako su se mnogi zabrinuli za zdravlje monegaškog princa, princ se hrabro smiješio u kamere ne pokazujući nikakve znakove koji bi upućivali da je riječ o nekom većem problemu.

I čini se da uistinu i nije veliki problem, već tek ozljeda nastala u igri s djecom.

Kako prenosi Gala.de, princ se ozlijedio u igri sa svojom 8-godišnjom kćerkicom Gabrielle. Navodno je slučajno pao, no ipak je morao obaviti manji medicinski zahvat te je rana morala bizi zašivena s nekoliko šavova.

Princa manji zahvat nije spriječio u obavljanju njegovih kraljevskih zadataka pa je tako nasmijan stigao u Théâtre des Variétés u Monaku.

  • +7
Princ Albert i princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: ZABULON LAURENT/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Iako ovaj put nije bila uz njega, princeza Charlene s princem je prisustvovala Svjetskom prvenstvu u ragbiju u Parizu, gdje su oboje navijali za tim iz princezine domovine Južne Afrike.