planiraju i dalje nastupati

Jasenko Houra o zabrani korištenja imena 'Prljavo kazalište': Uložit će prigovor na rješenje

08.07.2022 u 18:00

Bionic
Reading

Trgovački sud u Zagrebu prije nekoliko dana odlučio je da gitaristu, osnivaču i autoru benda te pjevaču Mladenu Bodalecu zabranjeno nastupati pod imenom Prljavo kazalište i svim srodnim imenima do okončanja sudskog spora. Jasenko Houra otkrio je da još uvijek nije primio nikakvo rješenje, ali ga kroz nekoliko dana očekuje

'Ne mogu pričati o stvarima koje su trenutno u postupku, nitko od nas još uvijek ništa nije zaprimio, niti Bodalec niti odvjetnici. Novinari su došli do tih spisa, ali naši odvjetnici bi trebali taj dokument dobiti ovih dana. Trebamo vidjeti što uopće tu piše pa da onda na njega radimo prigovor. Može pisati i o Trećem svjetskom ratu', rekao je Jasenko Houra za RTL.hr.

Čuveni glazbenik je na temu novog imena kultnog benda rekao da u ovom trenutku ne želi kalkulirati niti raspravljati o tome. Kaže da će vidjeti idući tjedan kako će se situacija odvijati. 'U krajnjem slučaju, postoje odvjetnici pa ćemo vidjeti kako će priča na kraju završiti', poručio je.

Podsjetimom Jasenko Houra nastavlja dalje raditi s Mladenom Bodalecom, a za rujan su najavili i novi album. Houra je nedavno s pratiteljima podijelio vijest da osim u bendu promjena ima i u obiteljskom biznisu. Njegova kćer Dora rođendana je postala direktorica nove obiteljske firme, 'Houra grupa'. Inače, osim Dore, Houra ima još dvoje djece, sina Ivana Brunu i kćer Marijanu.

  • +2
Jasenko Houra Izvor: Društvene mreže / Autor: Darko Tomas / CROPIX