dani za pamćenje

Jasenko Houra proslavio rođendan, pokazao suprugu Dianne koju rijetko vidimo

06.06.2022 u 08:54

Bionic
Reading

Prije mjesec dana jedan od naših najvećih rock sastava, Prljavo kazalište našli su se u centru pažnje zbog sukoba među članovima zbog kojih se spominjao i raspad benda. Nedugo zatim je obznanjeno da će bend ipak raditi na stvaranju novog glazbenog materijala, ali uz promjene u članstvu. Jasenko Houra je s pratiteljima podijelio da osim u bendu promjena ima i u obiteljskom biznisu, a proteklog vikenda je obilježio i svoj veliki dan

Uz proslavu 23. rođendana kćeri Dore, Jasenko Houra je nedavno obznaio da ona ima novu funkciju direktorice nove obiteljske firme. Uz Doru, inače studenticu odnosa s javnošću na jednom privatnom veleučilištu glazbenik ima još dvoje djece, sina Ivana Brunu i kćer Marijanu koje je dobio u braku sa svojom voljenom Dianne koju sada možemo češće vidjeti zahvaljujući društvenim mrežama.

Vesela obitelj i ovog puta je rado pozirala za tatine profile na Facebooku i Instagramu, a povod je bio Jasenkov 62. rođendan. Na fotografijama se može vidjeti kako je glazbenik dobio mnoštvo poklona i crno zlatnu tortu sa svijećicama s brojem svojih godina u koje je puhnuo okružen zlatnim i crnim balonima.

Inače, jedan od osnivača i frontmen benda Prljavo kazalište nastavlja dalje s Mladenom Bodalecom, a za rujan je najavljen i novi album. Među ostalim, nastupaju na Fusion World Music festivalu koji će se održati na splitskom Parku mladeži 22. i 23. srpnja.

  • +4
Jasenko Houra Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL