WRC spektakl

Janica Kostelić nakon dugo vremena u javnosti: Sjela u auto sa sportskom legendom

18.04.2024 u 12:30

Bionic
Reading

Janica Kostelić povukla se iz skijanja i javnog života te radije bira povučeniji život u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Ponekad je možemo vidjeti na nekim važnijim sportskim događajima, a baš jedan takav privukao ju je i danas

Snijeg i snježne avanture oduvijek su bile strast obitelji Kostelić, a svi će zauvijek pamtiti trenutke nervoze i napetosti kojima su nas 'častili' Ivica i Janica Kostelić. Koliko su stotinke važne naučili smo baš uz njih i njihove lude i uzbudljive vožnje na najprestižnijim skijaškim natjecanjima, a koliko voli brzinu Janica je pokazala i danas.

Janica Kostelić sudjelovala je na Svjetskom prvenstvu u reliju, a sjela je čak i u trkaći automobil.

Ipak, proslavljena skijašica nije sjela s bilo kime, već s WRC legendom, Sebastien Ogierom, koji je čak sedam puta bio WRC prvak.

'Bok, ja sam Janica Kostelić. Mi smo ovdje u WRC boksu u West Gate-u i danas se idemo voziti s vozačima WRC-a. Osobno ću se voziti s Orgierom. Dobila sam preporuku za njega. Naravno, osim što je sedmerostruki svjetski prvak, najpreciznije vozi, tako da...', rekla je uzbuđena Janica pred vožnju.

'Vidimo se, nadam se, bok', zaključila je mahnuvši.

'TRANSAT' U ZAGREBU

Dugo je nismo vidjeli: Janica Kostelić podržala brata na premijeri dokumentarca

Pogledaj galeriju