novo poglavlje

Pamela Anderson prigrlila prirodan izgled i otkrila zašto se više ne šminka

23.08.2023 u 21:00

Bionic
Reading

Zvijezda popularne serije 'Baywatch' prije se u javnosti pojavljivala potpuno sređena sa šminkom i urednom frizurom, a sada kaže da nosi malo ili nimalo šminke. Prigrlila je starenje i život bez nanošenja make upa

U drugoj polovici pedesetih, Pamela Anderson je izjavila da je život bez šminke 'oslobađajuće zabavan i pomalo buntovan', a razlog zbog kojeg se odlučila više ne šminkati je dirljiv.

Naime, tu je odluku donijela nakon što je njezina vizažistica Alexis Vogel preminula od raka dojke. 'Bila je najbolja. I nakon toga za mene je jednostavno bilo bolje da ne nosim šminku', izjavila je. Trenutno uživa u 'renesansi' karijere s knjigom, dokumentarcem i više modnih snimanja, uključujući nošenje modnih revija za Hugo Boss te najnoviju kampanju za jesensku kolekciju brenda Aritzia.

'Svi počnemo izgledati malo smiješno kad ostarimo. Sama sebi se pomalo smijem kad se pogledam u ogledalu i kažem: 'Wow, ovo mi se stvarno događa''. To je putovanje', poručila je glumica za kojom su mnogi uzdisali. Kaže da će radije pokazati svoje pjegice.

Pamela Anderson u modnoj kampanji brenda Aritzia Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy of Aritzia/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na više naslovnica ženskih časopisa pozirala je bez šminke. Objasnila je kako na početku karijere nije imala u potpunosti pravo glasa o tome kako će izgledati, nego da je radila ono što su joj govorili.