UŽIVALA U HOKEJU

Jača od bolesti: Celine Dion zasvirala 'zračnu gitaru' i brojne oduševila

23.03.2024 u 17:32

Bionic
Reading

Kanadska diva ne dopušta da je dijagnoza sindroma ukočene osobe spriječi u pokazivanju svojih talenata

Kanadska glazbena diva sve je iznenadila kada se s 13- godišnjim sinovima, Nelsonom i Eddyjem, pojavila na utakmici Boston Bruinsa u TD Gardenu.

Slavnu Celine Dion kamere su uhvatile u trenutku kada je na utakmici svirala zračnu gitaru na hit 'Living On a Prayer' Jon Bon Jovija, a taj video ubrzo je postao viralan.

Uoči utakmice 55- godišnja zvijezda sa sinovima je svratila do svlačionice Bruinsa gdje je, na komičan način, pročitala početnu postavu igrača, no usprkos njezinoj podršci, utakmicu s New York Rangersima završili su porazom.

Nakon što je četiri godine provela daleko od javnosti uslijed zdravstvenih problema, Dion se u studenom prošle godine pojavila na utakmici Montreal Canadiensa u Las Vegasu sa svojim blizancima i prvorođenim sinom, 23-godišnjim René-Charlesom Angélilom.

Iako je njezina sestra, Claudette Dion, tvrdila da je 'izgubila kontrolu nad svojim mišićima', Celine se neočekivano pojavila i na pozornici ovogodišnje dodjele Grammyja, izmamivši suze u očima publike.

  • +4
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

'Pokušaj prevladavanja ovog autoimunog poremećaja bio je jedno od najtežih iskustava u mom životu, ali i dalje sam odlučna da se jednog dana vratim na pozornicu i živim što normalnijim životom', napisala je na Instagramu u ožujku.

'Duboko sam zahvalan na ljubavi i podršci moje djece, obitelji, tima i svih vas!', dodala je uz fotografiju sa sinovima.