unatoč bolesti

Celine Dion još uvijek ne odustaje od omiljene aktivnosti koja je čini sretnom

15.03.2024 u 17:15

Bionic
Reading

Iako pati od sindroma ukočene osobe, Celine Dion još uvijek ne dopušta bolesti da je spriječi u onome što voli. Odrekla se velikih glazbenih nastupa, ali ne i sportskih događaja te druženja sa članovima hokejaških timova koje podržava

Otkako je doznala za svoju tešku zdravstvenu dijagnozu, Celine Dion povukla se iz javnog života glazbene dive te je sada možemo vidjeti tek u posebnim prilikama. Jedna takva bila je na dodjeli nagrada Grammy kada je uručila nagradu Taylor Swift te svojim dolaskom izazvala glasne ovacije okupljene mase, ali i dobila gomilu poruka podrške na društvenim mrežama.

Osim na Grammyjima, glazbena diva je rado viđen gost i na hokejaškim utakmicama, a prošlog je tjedna posjetila još jednu utakmicu tima za koji navija.

Hokej je oduvijek u krvi ove 55-godišnje Kanađanke pa je osmijeh na njezino lice natjeralo druženje s hokejašima tima Edmonton Oilers, a sa sportašima i članovima tima družila se i u svlačionici, gdje je vladala vesela atmosfera u kojoj je Dion imitirala igrače u njihovim klizaljkama i opremi.

U studenom je također prisustvovala jednom hokejaškom druženju, no tada se provodila u svlačionici Montreal Canadiensa kojima je i zapjevala.

  • +4
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

'Ona nema kontrolu nad svojim mišićima. Ono što mi slama srce je to što je uvijek bila disciplinirana i na sve pazila. Uvijek je marljivo radila', ispričala je Claudette Dion u prosincu komentirajući stanje svoje sestre.