AVA KARABATIĆ:

'Ja sam više estetičar i kreativac, a ne košarkaš'

  • Autor: RTL/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 10.04.2012 17:13
  • Objavljeno 10.04.2012 u 15:39
Ava Karabatić

Ava Karabatić

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Ava je teško podnijela što nije pobijedila Milana u igri, ali je tješi činjenica da je ona estetičar i kreativac

Pleme Boruka uživa u spa centru, a Ava Karabatić je tužna i razočarana jer se nije iskazala u igri, pa je pleme tješi. Na kraju zaključuje da je ona ipak 'estetičar i kreativac, a ne košarkaš' i da se 'dobro zna što ona radi u životu i da nije došla u Survivor igrati košarku'. Tako je smirila samu sebe iako joj je pleme otvoreno reklo da joj ne zamjera.
Staniju nervira Aleksandra jer stalno pada u depresiju.

Aleksandra, pak, prije borbe u duelu sa Stanijom kaže da će povesti Staniju u ujedinjeno pleme ako pobijedi. Staniju se to baš i ne dira. U duelu za povratak u ujedinjeno pleme između Aleksandre i Stanije pobjeđuje Stanija!

Osvojila je štap za pecanje i ležaljku! Stanija se veseli jer će Jeleni ispuniti želju, a to je da ulovi ribu, no i Mia želi loviti ribu jer je to, kako kaže radila svojih 15 godina dok nije krenula u srednju školu, pa joj Jelena popusti i da joj da lovi ribu iako komentira kako preživjeti Miju Begović zbilja nije lako jer stalno želi biti u centru pažnje i sve 'zna najbolje', pa čak i loviti ribu, no, veli, trpjet će je do kraja jer je cijeni kao glumicu, a i starija je od nje.

Mia ulovila ribu, pa se hvalila kao da je ulovila zubaca, a ne malu ribicu! Jelena ne može vjerovati čime se Mia hvali!

Radovan je tužan što je Aleksandra ispala i što je nije vidio na borbi, Alex ga tješi. Rekao je Alex da će pokušati zamoliti poglavicu Boruke - Vladu da njemu dodijeli potragu za tajnim imunitetom kako bi otišao vidjeti Aleksandru.

Ogi i Nikola razmišljaju o klanju koke Šanel jer ne daje jaja, no još uvijek joj daju šansu i odluče je malo 'prošetati' na uzici.

U Boruki pobjeđuje
Milan nakon tijesne borbe s Avom! Pobjedu posvećuje kćerkici kojoj je tad bio rođendan.
Ovaj put nema potrage za tajnim imunitetom i nitko ne odlazi na otok odbačenih.

Jedino Radovanu Andrija nudi da ode do otoka odbačenih, ali ako to odluči, na idući plemenski savjet odlazi s jednim negativnim glasom. Radovan prihvaća ponudu jer zna da će vidjeti Aleksandru

Bore se za pravo da sudjeluju plemenskom savjetu suparničkog plemena. Ali i za hamburger i sok dok će gledati suparničko pleme, što će jednom od njih pomoći da bolje upoznaju osobe iz drugog plemena. Tko će pobijediti, Vlada ili Nikola? Tko će omastiti brk?

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi