prirodna i preslatka

Izrasla u pravu ljepoticu: Kći Antonia Banderasa osvaja izgledom

26.03.2018 u 17:26

Bionic
Reading

Španjolski zavodnik Antonio Banderas proljetne praznike kao i svake godine provodi u rodnom gradu Malagi, gdje se ovoga puta pojavio u društvu 21-godišnje kćeri Stelle koja je privlačila sve poglede svojom ljepotom

Iako ih ne viđamo često skupa na javnim događanjima, Antonio Banderas i njegova kći Stella Banderas ukrali su sve poglede prilikom vjerske procesije u španjolskom gradu Malaga.

Naime, uspješni glumac tradicionalno svake godine vraća se u rodni kraj gdje provodi nekoliko dana s obitelji za uskršnje praznike. No, osim njegove nove frizure, mladenačkog izgleda i bajkerskog outfita, glavna tema svjetskih tabloida bila je njegova kći koja je prava ljepotica.

21-godišnja brineta koju je dobio tijekom dugogodišnjeg braka s glumicom Melanie Griffith, oduševila je prirodnim izgledom i casual stajlingom koji je odabrala za ovu prigodu.

  • +6
Antonio Banderas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nosila je trendi traperice visokog struka i tamnoplavu vesticu na kopčanje cvjetnog uzorka ispod koje je odjenula običnu bijelu potkošulju. Lice nije preopteretila s mnogo šminke, tek je malo naglasila trepavice maskarom.

Poznati otac i kći nisu skrivali oduševljenje običajima koje štuju već dugi niz godina, dok su s balkona gradskog hotela promatrali procesiju.

Inače, Banderas je trenutačno zaokupljen i snimanjem novog filma u kojem tumači lik Pabla Picassa zbog kojeg je čak i drastično promijenio svoj izgled. Naime, prepoznatljivu crnu frizuru skroz je skratio.

Osim kćeri, društvo je slavnom zavodniku pravila i djevojka Nicole Kimpel, s kojom je prohodao 2014. nakon što je završio 19- godišnji brak s Griffith.