NAJTEŽI DANI

Antonio Banderas putem Twittera objavio tužnu vijest

06.11.2017 u 11:09

Bionic
Reading

Sa smrću bliske osobe ljudi se teško nose, a upravo su najteži trenuci stigli i u dom španjolskog glumca Antonija Banderasa, kojem je u 85. godini života preminula majka Ana. Zbog majčine smrti Banderas je prekinuo snimanje filma i požurio u Malagu kako bi ju ispratio na vječni počinak

Odjeven u elegantno crno odijelo, pogleda skrivenog iza sunčanih naočala, ruku pod ruku s 21-godišnjom kćerkom Stellom, Antonio Banderas stigao je u crkvu San Juan de Malaga u španjolskom gradu Malagi, u kojem je održana misa zadušnica za njegovu majku Anu Bandera Gallego.

Naime samo dan prije nego što su snimljene ove fotografije na svom službenom profilu na Twitteru Antonio Banderas objavio je tužnu vijest. Uz fotografiju majke, svoje je obožavatelje obavijestio kako je ona preminula u 85. godini života.

'Danas, u šest sati ujutro, napustila nas je zauvijek moja majka Ana Bandera Gallego. Bog ju je uzeo na mjesto koje zaslužuje', napisao je Banderas na španjolskom jeziku, a nedugo zatim i zahvalio svima na 'ljubavi i riječima podrške'.

  • +12
Antonio Banderas i Nicole Kimpel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia