PLIJENILA JE PAŽNJU

Izrasla je u pravu ljepoticu: Ben Stiller u pratnji svoje mezimice stigao na dodjelu nagrada

13.09.2022 u 15:02

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda, američki glumac Ben Stiller u ponedjeljak navečer stigao je na dodjelu nagrada Emmy, a izazvao je pažnju pojavivši se u pratnji 20-godišnje kćeri Elle Olivije Stiller

Slavni glumac, reditelj filma 'Severance' bio je dotjeran u klasičnom crnom odijelu, uz koje je iskombinirao leptir mašnu iste boje. Ella Olivia Stiller je za tu prigodu odjenula crnu haljinu s tankim naramenicama, naglašenim dekolteom i velikim prorezom, a glamurozni izgled je 'podigla' razbarušenom frizurom sa šiškama te crnim lakom za nokte. Mlada glumica zadnji put se u pratnji roditelja pojavila ne crvenom tepihu, a s ocem se pojavila i na dodjeli Zlatnih globusa 2019. godine.

Izlazak dolazi manje od dva tjedna nakon što su zvijezda filmskih serijala 'Noć u muzeju' i 'Zoolander' i supruga Christine Taylor (koji su također roditelji 17-godišnjeg sina Quinlina) viđeni na US Openu i izgledaju zaljubljenije nego ikada. Naime, par je bio u braku od 2000., prekinuli su 2017. no čini se da su sada u boljim odnosima nego ikada budući su braku odlučili pružiti još jednu šansu. 'Bili smo rastavljeni, ponovno smo se spojili i sretni smo zbog toga', rekao je Ben za Esquire u veljači.

Inače, kao neko tko je odrastao u obitelji glumaca, Ella se također bavi time, a u svijet glume kročila je još u 4. razredu. Kao 8-godišnjakinja je došla s ocem na set 'Megaminda' gdje je posudila glas jednom školarcu. Tada su se počeli nizati i ostali zajednički projekti s njezinim ocem, a među ostalim se pojavila i u njegovom filmu 'Night at Musem: Secret of the Tomb'. Gumila je u filmu Adama Sandlera 'Hubie Halloween' te 'Fork', 'Knife, & Chainsaw' i 'Friday'.

  • +3
Ben Stiller u Ukrajini Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia