HOLIVUDSKA DIVA VELIKOG SRCA

Iznenadni posjet Lavovu: Humanitarka Angelina Jolie stigla u ratom pogođenu Ukrajinu

30.04.2022 u 15:27

Bionic
Reading

Angelina Jolie, holivudska glumica poznata i po svom humanitarom radu, stigla je u Lavov u ratom pogođenoj Ukrajini

Njezin posjet nije mogao proći nezapaženo, pa je na Twitteru osvanula snimka lijepe glumice u jednostavnom izdanju u jednom kafiću u Lavovu te je iznenadila mnoge.

U sivom oversized topu i širokim hlačama u sivim tonovima, s ruksakom, bez puno make upa i s kosom podignutom u punđu, slavna glumica izgledala je kao i uvijek prelijepo.

Angelina Jolie poznata je po svom radu s izbjeglicama pa je odmah na početku ruske agresije na Ukrajinu upozorila na stradanja civila.

'Već smo vidjeli izvješća o žrtvama i ljudima koji su počeli bježati iz svojih domova tražeći sigurnost. Prerano je da znamo što će se dogoditi, ali značaj ovog trenutka ne može se precijeniti', napisala je tad glumica.

  • +3
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na svom je Instagram profilu ranije istaknula i na patnje izbjeglica diljem svijeta. 

'To iseljavanje uključuje preko 6 milijuna Sirijaca, najveće svjetske populacije izbjeglica, koji su raseljeni već više od desetljeća. I više od milijun pripadnika naroda Rohingy iz Mjanmara, koji osim što su prisilno raseljeni, također su apatridi. I gotovo 48 milijuna ljudi koji su protjerani iz svojih domova zbog sukoba i nasilja, koji žive interno raseljeni u svojim zemljama - u Jemenu, u Somaliji, u Afganistanu, u Etiopiji i na mnogim drugim mjestima', upozorila je.