SLAVNA GLUMICA

Iznenadila je mnoge: Jennifer Aniston progovorila javno o Bradu Pittu i otkrila u kakvom je odnosu s bivšim suprugom

24.06.2021 u 15:36

Bionic
Reading

Za razliku od mnogih bivših supružnika koji često nakon razvoda nisu u najboljim odnosima, to se ne može reći za nekada najpoznatiji holivudski par, Brada Pitta i Jennifer Aniston

Omiljena glumica koja je nakon uloge Rachel Green u 'Prijateljima' ostvarila najuspješniju karijeru u odnosu na kolege iz popularne serije koja je obilježila devedesete, usprkos razvodu, s bivšim suprugom Bradom Pittom njeguje jako dobre odnose.

U nedavnom se intervjuu, lijepa Amerikanka koja i u 50-ima osvaja mladenačkim izgledom, dotaknula i svog bivšeg supruga.

'Među nama nema zle krvi. Brad i ja smo prijatelji i nismo prestali razgovarati. Nema tu nikakve napetosti ili neugodnosti, osim onih koji to priželjkuju', rekla je glumica u showu Howarda Sterna.

Par se razveo 2005. nakon pet godina braka, a glumac je zatim započeo vezu s Angelinom Jolie koju je upoznao na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith'.

  • +3
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prošle godine njihov je vrlo blizak susret na dodjeli SAG Awards izazvao ogromno zanimanje javnosti, pa se počelo spekulirati i da su ponovno obnovili vezu.

Upitana je li u međuvremenu pronašla novu ljubav, Aniston je rekla da nije, ali da je otvorenog srca i za tu opciju.

Glumica je ispričala i da nikad ne bi tražila romansu na sve popularnijoj aplikaciji Raya.

'Nema tu ništa anonimno i ne bih to učinila. I ne trebam to raditi. Stvarno sam dobro i baš mi sve ide dobro', rekla je Jennifer koja je otkrila i što traži kod partnera.

Osoba iz njezinih snova treba biti ljubazna, zabavna, velikodušna i imati dobar smisao za humor.

Inače, glumica je 2018. okončala brak s glumcem Justinom Therouxom.