OKRUGLA BROJKA

Iznenađenje koje će dugo pamtiti: Maja Šuput svoj je 40. rođendan proslavila radno, a pridružio joj se i suprug

22.09.2019 u 09:11

Bionic
Reading

Današnji dan je od sitnih noćnih sati za Maju Šuput bio ispunjen lijepim gestama i iznenađenjima, što je sasvim razumljivo, jer ipak je danas njezin dan. Pjevačica je proslavila okrugli 40. rođendan, ali ne u svome domu ili na večeri s prijateljima, već radno

Unatoč rođendanu, Maja Šuput ozbiljno shvaća svoje poslovne obaveze, pa otkazivanje nastupa na vjenčanju koje je imala zakazano s bendom nikako nije dolazilo u obzir. Umjesto u krugu obitelji i prijatelja, vrckava pjevačica je svoj 40. rođendan proslavila radno.

Pjevačica je nastupala na vjenčanju u jednom hotelu u Sukošanu, a osim dragih joj kolega iz benda, društvo joj je pravio i njezin suprug, Nenad Tatarinov.

Sve je bilo u znaku dobrog raspoloženja, pjevačica se kao i uvijek što radi na svojim nastupima spustila s pozornice u publiku i zapjevala s mladencima, a kada je sat otkucao ponoć mladenci su Maji priredili iznenađenje kojem se nije nadala.

Pjevačici su poklonili personaliziranu tortu s natpisom 'Sretan rođendan Majo', ukrašenu muškim spolnim organom kojeg drži ženska ruka. U trenutku kad je osoblje hotela ušetalo u salu s tortom, pjevačica je, vidno iznenađena, ostala bez riječi.

Maja je na poklon dobila i balone, a najljepši dio je taj što su svatovi Maji poželjeli rođendan u glas, i to pjesmom. Pjevačica se mladencima zahvalila na ovoj gesti objavivši na Instagram Stoyju zajedničku fotografiju, a na svoj je profil objavila i fotografiju sa suprugom Nenadom i dečkima iz benda koje smatra svojom obitelji.

Sigurni smo da će pjevačica ovo iznenađenje još dugo pamtiti, ali i da prava proslava rođendana u Majinom stilu tek slijedi.