VESELI SE OČINSTVU

Maja Šuput: 'Nenad jedva čeka postati tata, svaki dan moli Boga'

20.09.2019 u 19:06

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput u svibnju se udala za muškarca svog života, Nenada Tatarinova koji čini se jedva čeka povećati njihovu obitelj i postati otac

Naša vrckasta pjevačica i 'kraljica svadbi' kako od milja nazivaju Maju Šuput trenutno je kao i uvijek vrlo zaposlena i to na više strana. Osim pjevačkih angažman kojih ne nedostaje, Maja si je zadala posla i otvaranjem pokretne kućice s kojom je sudjelovala na jednom zagrebačkom gastro festivalu u centru grada. Uz to redovito snima nove emisije za show 'Supertalent'.

Uz sve to, Maja ne miruje ni u slobodno vrijeme te se još ne vidi u ulozi majke, no njezin suprug Nenad Tatarinov to željno iščekuje.

View this post on Instagram

Our last night in Mikonos 👫

A post shared by majasuput (@majasuput) on

U emisiji In Magazin Maja je odgovorila na pitanje kome bi prvom javila da je trudna: 'Stoposto Nenadu, ali ne bi mu javila na telefon. Morala bi svakako negdje namjestiti kameru, da imam za uspomenu njegovu reakciju. Ali sigurno njemu, ja ne bih mogla šutjet ni dana.'

View this post on Instagram

Moja ❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Potom je dodala da njezin voljeni Nenad jedva čeka postati otac i rekla da svaki dan moli Boga za to. Maja se u svibnju ove godine udala nakon dvije godine veze za ljubav svog života, na istarskom imanju Meneghetti.

View this post on Instagram

Ono kad potpises najvazniji papir 💍💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on