FINALIST MASTERCHEFA NA USLUZI

Iznajmite Roberta Žmiru za kuhanje!

robert žmire

robert žmire

Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanović

Natjecatelj kulinarskog showa Nove TV, Robert Predrag Žmire, održavat će tečaj kuhanja jer želi prenijeti znanje koje je stekao u tri mjeseca, koliko je sudjelovao u showu, ali će raditi i na privatnim partyjima po potrebi

Trogiranin Robert Predrag Žmire (39), finalist 'Masterchefa', još nije otvorio vlastitu konobu kako je planirao, ali je zato postao učitelj i kuhar kojeg se može unajmiti.

'Pripremat ću gozbe tamo gdje me pozovu, a imat ću i svoj catering s kanapeima', kaže Robert. I njegov kolega iz showa Matija Nikolić počeo je takav posao. Već je kuhao privatnu večeru za Miroslava Ćiru Blaževića i njegove prijatelje. A Žmire kreće njegovim stopama.

'Mogu biti gost kuhar u restoranu gdje ću osoblje podučavati trikovima ili mogu kuhati za razne obiteljske svečanosti do 15-ero ljudi. Imat ću pripremljena tri ili četiri menija, ali prihvaćam i posebne zahtjeve domaćina', ističe Robert.

Ovaj vikend ima prve polaznike tečaja kuhanja. Želi ljude naučiti sve što je on naučio u tri mjeseca sudjelovanja u 'Masterchefu'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi