super preporuka

Izljev ljubavi: Blake Lively posvetila nježne riječi suprugu

12.04.2024 u 14:38

Bionic
Reading

Blake i Ryan imaju jedan od najskladnijih holivudskih brakova. Skupa imaju četvero djece, a poznati su po tome što često 'zadirkuju' jedno drugo na društvenim mrežama

'Sve u što sam vjerovala kao dijete pokazalo se istinitim', napisala je Blake Lively najavljujući suprugov novi film koji prati priču o tome što se događa kada mašta malog djeteta postane stvarnost.

'Njegovo službeno ime Vancity Reynolds. Ali on je sanjiv i nalazi se u filmu 'IF' što je čista magija', dodala je Lively misleći na to kako se zove Instagram profil njezinog supruga.

Lively je zatim podijelila i plakat filma na kojem je prikazana mačka obučena u hobotnicu, koja stoji iza riječi 'Ako' uz pjesmu 'I Wanna Love You Forever' Jessice Simpson. Reynoldsov novi film, koji je režirao John Krasinski, trebao bi biti objavljen 17. svibnja, au njemu također glume poznata imena uključujući Stevea Carella, Emily Blunt, Matta Damona, Mayu Rudolph, Phoebe Waller-Bridge, Louisa Gossetta Jr., Jona Stewarta i Sam Rockwell.

Izvor: Društvene mreže

'Što ako je sve u što ste vjerovali kao dijete bilo stvarno? Iz mašte Johna Krasinskog, uđite u svijet za koji morate vjerovati da ga vidite', slogan je filma ispod trailera.

Lively je u veljači progovorila o tome kako je stvaranje dobre ravnoteže između poslovnog i privatnog života bilo ključno za njezin odnos s Reynoldsom. Par ima četvero djece Jamesa (9), Inez (7), Betty (4) i jednogodišnju bebu.

'Kada smo Ryan i ja započeli vezu, napravili smo pravilo da ne radimo istovremeno. Tako da uvijek možemo dati prednost našem privatnom životu', otkrila je voditeljici Amber Tamblyn u intervjuu, prilikom gostovanja u njezinoj emisiji Further Ado. I dok je jasno da je ova 'prisega' uspjela za slavni par koji se vjenčao 2012. godine, primijetila je da je teško držati se tog pravila. 'To zahtijeva jako puno truda. Kao i financijsko planiranje i održavanje toga; to zahtijeva ravnotežu', priznala je.

ELAINE LIVELY

Nakon ludog tjedna Blake Lively snimljena u društvu najvažnije žene u svom životu

Pogledaj galeriju