DOBRI GENI

Izgleda sjajno: Iako ima 52 godine za Gabrielu Sabatini vrijeme je odavno stalo

22.11.2022 u 13:37

Bionic
Reading

Susret s argentinskim profesionalnim igračem pola, Adolfom Cambiasom, za Gabrielu Sabatini bio je prepun emocija, no ono što su njezini obožavatelji prvo primijetili je da je za nekad jednu od najboljih tenisačica svijeta vrijeme odavno stalo i ona izgleda bolje no ikada

Tek rijetki imaju prilike susresti se sa sportskim velikanima i od njih dobiti osobnu poduku. No, ako se zovete Gabriela Sabatini i ako ste svojedobno bili jedna od najboljih tenisačica svijeta, to nije nikakav problem. Proslavljena Argentinka protekli je vikend provela u društvu jednog od najboljih igrača pola u Argentini, Adolfa Cambiasa, koji joj je otkrio male tajne dobre polo igre.

Gabriela Sabatini čak se popela na jednog konja iz Cambiasove ergele, a sportaši su izmijenili i darove za uspomenu - Sabatini je sportašu poklonila svoj reket, dok je on nju darivao kacigom za glavu, ali i dresom s njezinim prezimenom i brojem 1 napisanim na leđima.

Inače, danas 52-godišnjakinja, izgleda bolje no ikada. Nekada jedna od najboljih tenisačica svijeta, u svojoj je bogatoj, ali kratkoj karijeri osvojila dva Grand Slam naslova, nastupila je na Olimpijskim igrama, gdje je izborila srebro, a 1984. postala je najbolja juniorska igračica na svijetu. Svoju profesionalnu karijeru Gabriela Sabatini okončala je sa samo 26 godina, a danas živi mirnim životom u svom prostranom stanu u Buenos Airesu, uživajući u onome što najviše voli - putovanjima.

  • +5
Gabriela Sabatini Izvor: Profimedia / Autor: Patricio Murphy / Zuma Press / Profimedia

Iako nikada nije bila broj 1 u teniskom svijetu, smatrali su je jednom od najtalentiranijih tenisačica svoje generacije, a danas svoju kondiciju održava odlaskom u teretanu, trčanjem, bicikliranjem i dugim šetnjama.