VELIKO SLAVLJE

Izabel Kovačić za suprugov rođendan drastično promijenila izgled

07.05.2018 u 16:53

Bionic
Reading

Nakon što su nedavno proslavili osmu godišnjicu zajedništva, Izabel i Mateo Kovačić ovih dana imaju još razloga za slavlje. Povodom Mateova rođendana, njegova supruga znatno je promijenila svoj dosadašnji izgled

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić navršio je 24. godine, a tim mu je povodom njegova lijepa supruga Izabel odlučila čestitati i posebnom fotografijom koju je podijelila na društvenim mrežama.

Bračni par koji je prošle godine stao pred oltar, na fotografiji poziraju poput zaljubljenih tinejdžera, no ono što je mnogobrojnim obožavateljima prvo upalo u oči je novi imidž poznate Zagrepčanke.

Happy Birthday to You 🎂 #hubbyisgettingold 😁

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Za potrebe rođendanskog partija par se modnim izričajem vratio u prošlost. Izabel je pritom svoju prepoznatljivu bujnu kosu nakovrčala, naglasila usne sjajnim bordo ružem, a nosila je traper kombinaciju suknje i jakne dok je na noge obula omiljene Stella McCartney crne lakirane cipele na platformu.

Izabel Kovačić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Slavljenik je pak nosio casual izdanje, traperice i majicu uz modni dodatak šilterice i naočala retro okvira.

mi marido <3

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Rođendansko slavlje nije jedino što su ovih dana slavili lijepi supružnici. Nedavno su obilježili veliku osmu godišnjicu veze i prisjetili se kako su se upoznali u crkvi u Sesvetskim selima, gdje je Izabel pjevala kao dio crkvenog zbora, dok je Mateo bio jedan od ministranata.

  • +26
Vjenčanje Matea Kovačića i Izabel Andrijanić u crkvi sv. Antuna Padovanskog Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

U istoj crkvi prošle su godine stali pred oltar, pa će 20. lipnja ovaj mladi par proslaviti i prvu godišnjicu braka.