OPROŠTAJ OD DVADESETIH

Izabel Kovačić proslavila rođendan na pidžama partiju u društvu najmilijih

19.12.2021 u 08:05

Bionic
Reading

Vlasnica brenda Lonilou proslavila je u subotu posljednji rođendan s prvom brojkom 2, a kako se slavilo u domu Kovačićevih pokazao je na Instagram Storyju Izabelin suprug Mateo

Čini se da je ovogodišnja rođendanska zabava lijepe Izabel prošla u nešto mirnijem tonu, ili su se u slavljeničkom zanosu Kovačići zaboravili fotografirati pa su to nadoknadili u trenutku kad su već bili spremni za spavanje.

Na crno-bijeloj fotografiji koju je podijelio naš nogometni reprezentativac i veznjak Chelseaja, slavljenica Izabel drži rođendansku tortu, a Mateo drži njihovog jednogodišnjeg sinčića Ivana, koji tati spava na ramenu.

Iako s osmjesima na licima, kapci Izabel i Matea ostavljaju dojam da bi se i sami najradije pridružili Ivanu.

Prije godinu dana slavlje je proteklo u veselijem tonu pa je Mateo podijelio fotografiju s vinskim čašama i bočicom mlijeka u prvom planu, pokazujući u šali kako je i mali Ivan nazdravio za mamin rođendan.

Ovogodišnja proslava, čini se, protekla je bez nazdravljanja, što nije rijedak slučaj u obiteljima s malom djecom.

Ipak, ne treba zaboraviti i da se prije manje od dva tjedna Mateov test na koronavirus pokazao pozitivnim. Naš veznjak je bio jedno vrijeme izvan stroja zbog ozbiljnije ozljede tetive, a povratak na treninge nije bio dugog vijeka jer se vrlo brzo pokazalo da je pozitivan na koronavirus te je morao u samoizolaciju.

  • +7
Nova kolekcija brenda Lunilou Izvor: Promo fotografije / Autor: Sanja Jagatić

Izabel i Mateo Kovačić vjenčali su se 2017. godine u istoj crkvi u kojoj su se upoznali u Sesvetskim Selima. Izabel je rodila sina u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom. Maleni Ivan stigao je u listopadu prošle godine kao kruna njihove ljubavi koja traje od 2010. godine.