upala pluća

[FOTO] Nakon trotjednog boravka u bolnici javila se jedna od najperspektivnijih hrvatskih glumica Tara Thaller, a poslala je važnu poruku svima

25.07.2021 u 16:26

Bionic
Reading

Mlada glumica Tara Thaller javila se nakon izbivanja s društvenih mreža te javnosti i pratiteljima otkrila da ih je provela u bolnici

'Posljednjih mjesec dana borim se s upalom pluća, i nakon tri tjedna hospitalizacije napokon sam puštena kući. Hvala osoblju klinike za pulmologiju Jordanovac što su brinuli o meni i uljepšali i olakšali moj boravak u njihovoj ustanovi. Sada mogu potvrditi ono što sam čula pri ulasku u bolnicu, a to je da ću tamo biti u najboljim rukama. Hvala i mojim najbližima koji su svakog trenutka bili uz mene', napisala je Tara Thaller na Instagramu.

Tara Thaller je jedna od najperspektivnijih mladih hrvatskih glumica koja se proslavila 2019. godine ulogom Blanke u HBO seriji 'Uspjeh, filmom 'The Saint of Impossible' iz 2019. (kojeg je snimila u New Yorku) kao i po odličnom nastupu i pobjedi u showu 'Zvijezde pjevaju'.

'Zdravlje zaista je na prvom mjestu, a toga postanemo svjesni tek kad nam ga nešto ugrozi. Čuvajte se i pazite', zaključila je Thaller važnom porukom.

  • +7
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar