NAJVAŽNIJA PORŠKA

Iz prvih redova: Edo Maajka održao promociju, a najrasplesanija je bila njegova supruga

20.09.2018 u 10:56

Bionic
Reading

Odkad je prvi put nastupio s bendom riječi hvale za nastupe tate regionalne rap scene ne prestaju. Nedavno je objavljen album 'Put u plus' a vinilno izdanje je Edo Maajka predstavio u srijedu navečer u Vintage Industrial Baru te se zagrijao za veliki izazov – koncert u Dom sportova

Uz svirku i druženje sa gostma promocije Edo Maajka je potvrdio očekivanja od novog albuma i još jednom dokazao da je u punoj formi. Nastup koji je trajao više od sat vremena obuhvatio je pjesme s novog materijala najpoznatijeg i najutjecajnijeg balkanskog MC-a.

Iz prvih redova publike ga je bodrila dobro raspoložena voljena životna partnerica Lilach koju se previše ne može vidjeti u javnosti. Lijepa Izraelka zabavljala se i plesala u društvu prijateljica.

  • +13
Edo Maajka u Vintage Industrial Baru promovirao svoj novi album Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL

Nakon što su četiri i pol godine živjeli u Tel Avivu prije dvije godine su se preselili u Zagreb gdje uživaju u skladnom obiteljskom životu sa 18-godišnjom kćeri May iz Lilachina prvog braka te najmlađom, mezimicom, 6-godišnjom Yasmin.

Iako je ne voli eksponirati u javnosti Edo je više puta za svoju suprugu Lilach rekao da je nevjerovatna osoba u svakom pogledu. 'Volimo se, ljubimo, svađamo i tako ukrug. Mnogo toga me je naučila, dosta sam bolja i zadovoljnija osoba zahvaljujući Lilach. S njom mi nikad nije dosadno, a ni njoj sa mnom. Srodna duša', izjavio je ranije za tportal.