puca od sreće

Vitomira Lončar se vratila u Hrvatsku: 'Svi na broju! Tko je to mogao i pomisliti još do prije dva tjedna? Nitko!'

19.12.2022 u 14:27

Bionic
Reading

U Kini COVID mjere nikada nisu prestale, cijeli gradovi i stambene zgrade su u izolaciji, a građani izlaze na ulice i zahtjevaju popuštanje pandemijskih mjera. Odande je u Zagreb, prije nekoliko dana, a nakon dvije godine i četiri mjeseca, sa suprugom Ivicom Šimićem stigla glumica, doktorica znanosti i profesorica na sveučilištu u Xianu

Čim je stigla u Zagreb Vitomira Lončar se javila svojim pratiteljima. Prvo je bila na proslavi 96. rođendana svoje svekrve Anke, a nakon toga se vidjela s dragom prijateljicom, 'vodila ton' na predstavi u osnovnoj školi i bila na koncertu Vite Vukov.

'U tri dana čuda za cijelu izazovnu 2022. godinu!', komentirala je fotografije s tih događaja, a onda je ponosna mama pokazala i fotografije sa kćeri Bugom Marijom Šimić. 'I da, evo nas! Evo nas! Svi na broju! Tko je to mogao i pomisliti jos do prije dva tjedna? Nitko! Sreća! ', ponosna je Vitomira.

Nedavno nam se javila iz Kine i pričala o tamošnjem stanju. 'Praktički smo cijelu jesen zatvoreni. Svako jutro ranom zorom testiranje, sada već od 23. rujna. Prije je bilo dva do tri puta tjedno, a sada je svako jutro. Cijeli listopad nismo išli na posao. Bili doma, onda su početkom studenoga otvorili, ali samo smo smjeli od kuće do posla i natrag. Čak nismo smjeli uzimati grad', opisala je za tportal.

Vitomira Lončar Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album