pohvalila se

Na nježnu poruku iz Katra Arija Rizvić odgovara: 'Ajde nek' nam Brazil pobijedi u petak'

08.12.2022 u 13:11

Bionic
Reading

Mlada glumica i redateljica s RTL-ovim sportskim novinarom u vezi je nešto više od godinu dana, a koliko se vole, rado pokazuju na društvenim mrežama. Trenutno su razdvojeni zbog njegovog angažmana na Svjetskom nogometnom prvenstvu, ali ljubavne iskre frcaju

Arija Rizvić ne voli previše pričati o ljubavi. Poznato je tek, kako je sama ranije izjavila, da su ona i Marko Vargek slični, vole iste stvari i da joj je kod njega 'super što je hiperaktivan kao i ona pa su stalno negdje, od izlazaka na elektronsku glazbu, do odlazaka u kazalište, šetnjama u prirodu'. Otkrila je i da su veliki gurmani, ali ona ne kuha.

Dok joj je dragi u Kataru odakle svakodnevno izvještava za RTL, ona izlazi na evente. Tako je ovih dana na jednom od njih napravila pozirala, a na jednu od fotografija Marko Vargek je stavio na svoju Instagram priču i poručio joj: 'Fališ'. Tu nježnu poruku Arija, koje se gledatelji sjećaju po pobjedi u showu 'Zvijezde pjevaju', svima je pokazala uz komentar: 'Ajde nek nam Brazil pobijedi u petak'.

Par je nedavno skupa slavio Arijin 29. rođendan. Podsjetimo, nakon što je novinar prekinuo s kolegicom Mojmirom Pastorčić, druga kolegica upoznala ga je s glumicom i redateljicom, a ubrzo se među njima razvila ljubav.

  • +3
Arija Rizvić Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX