SLAVNI SKIJAŠ

Ivica Kostelić krenuo u novu snježnu avanturu, fanovi su u čudu: 'Pa zar nisi još jučer bio na brodu?'

15.09.2019 u 22:59

Bionic
Reading

Proslavljeni hrvatski skijaš već je dokazao da se odlično snalazi i na moru. Nedavno je među ostalim, u paru s co-skipperom Damirom Čargom s brodom 'Ola full of life' osvojio prestižnu regatu 'Palermo - Monte Carlo'. Još do prije nekoliko dana na društvenim mrežama je pokazivao idilične sunčane, morske fotografije, a sada je sve iznenadio s novom - zimskog ugođaja

I dok mnogi Hrvati uživaju u kasnom ljetu te koriste vikende za boravak na moru, naš najpoznatiji i najuspješniji skijaš otišao je na snijeg. Na društvenim mrežama Ivica Kostelić je objavio fotografiju s jednim od svojih sinova na skijama, a očito iznenađeni pratitelji ostavili su mu brojne komentare. 'Pa kaj nisi još jučer bio na brodu?', 'Ma daj Ivica, sad si tu sad već tamo. Tko tebe može uloviti. Divno te vidjeti sa sinom, uživajte', 'Ja se raspametim koliko ste slatki', 'Pogleč ti miceka maloga kak' on već ima gard k'o i njegov tatek', bili su samo neki od njih.

Nakon što je okončao skijašku karijeru, posvetio se jedriličarskoj u kojoj mu se javljaju sve jači natjecateljski porivi. Strast s kojom se posvetio jedrenju gotovo je dostigla onu s kojom se bavio skijanjem. Otkrio je kako obitelj gleda na njegov avanturistički duh.

'Svi bi željeli da sam što više kod kuće, no roditelji i supruga me podupiru jer me dobro poznaju. Znaju da ne bih mogao biti stalno doma i da meni to treba, da sam takva osoba. Kada bih jednog dana pogledao unatrag, bilo bi mi žao da nisam izveo neke stvari koje sam mogao. Za neke stvari treba biti fizički sposoban i za njih prođe vrijeme. Zapravo, ono svakodnevno prolazi', izjavio je Ivica ranije za Večernji list.