POSAO UZ MAJČINSTVO

Iva Šulentić vraća se nakon poroda na male ekrane, čekaju je novi-stari projekti

13.09.2023 u 10:31

Bionic
Reading

Simpatična voditeljica Iva Šulentić vraća se na male ekrane nakon kraće stanke zbog porodiljnog dopusta. Šulentić je jedno od dobro poznatih lica HRT-a, a ove jeseni očekuje ju zadatak s kojim se dosad nije susrela - balansiranje poslovnog života i ranih dana majčinstva

Uvijek nasmijana i vedra voditeljica razveselit će mnoge obožavatelje viješću da se vraća na male ekrane! Simpatična je Iva Šulentić sredinom lipnja postala majka kćerkice, a njezin rani povratak poslu otkriva da je spremna na izazovno razdoblje balansiranja roditeljstva i poslovnih obaveza koje se u njezinom poslu često ne mogu odgoditi.

Iskusna voditeljica vraća se već sljedećeg ponedjeljka, točnije 18. rujna, kada na HTV-u počinje jesenska shema koja na male ekrane donosi omiljene emisije 'Dr. Beck', 'Zlatna liga' i 'Kod nas doma'.

Uz Barbaru Kolar, Šulentić će i ove sezone na Prvom od 17.20 voditi mozaičnu emisiju 'Kod nas doma', u kojoj će sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovarati o aktualnim temama na vrlo pitak i topao način. Emisija tako već sedam sezona donosi raznovrsne teme, a simpatične voditeljice i nadalje će činiti drugu polovicu dana zabavnijom i veselijom.

Uz to, Šulentić očekuje još jedan novi-stari projekt, a to je 'The Voice'!

Od 11. studenog kreće nova sezona popularnog natjecateljsko-pjevačkog showa 'The Voice', u kojem će se tijekom dvanaest epizoda tražiti najbolji glas Hrvatske. U udarnom terminu, subotom navečer od 20.15, gledatelje će kroz show voditi već dobro uigran voditeljski par Iva Šulentić i Ivan Vukušić.

Da su pripreme već počele, otkrio je nedavno Vukušić na Instagramu, obilježivši deset godina suradnje s kolegicom koja mu je s vremenom postala i bliska prijateljica.

  • +2
Iva Šulentić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL