NEMA ODMORA

Jedna fotografija otkrila je sve: Tri mjeseca nakon poroda Iva Šulentić ponovno radi

09.09.2023 u 10:24

Bionic
Reading

Mnogima omiljeni voditeljski par s HRT-a ponovno je zajedno - Iva Šulentić i Ivan Vukušić nakon kraće pauze uhvatili su se mikrofona, a koliko dobro funkcioniraju otkrila je i fotografija poznatog voditelja

Tri mjeseca nakon rođenja kćerkice, televizijska voditeljica Iva Šulentić ponovno je na poslu. Da je stigla na HRT, gdje, kažu, ponovno radi na showu 'Voice', otkrio je njezin prijatelj, ali i kolega Ivan Vukušić, koji je na svom Instagram profilu objavio njihovu zajedničku fotografiju snimljenu u liftu.

Iva je za ovu prigodu odjenula bijelu košulju i crne hlače, dok je Ivan Vukušić bio u elegantnom crnom odijelu.

Uz fotografiju otkrio je i kako njih dvoje zajedno rade i odlično surađuju već deset godina, a da su pravi profesionalci koji odlično odrađuju sve angažmane govori u prilog i to što su ih godinama često angažirali za razna događanja i mimo HRT-a.

  • +2
Iva Šulentić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

A osim o poslu, Iva i Ivan mogli su razgovarati o puno važnijoj temi - djeci, budući da su oboje u kratkom razmaku po prvi puta postali roditelji.

Iva Šulentić je s partnerom Brunom Šunjićem 14. lipnja dobila djevojčicu, dok je supruga Ivana Vukušića, stomatologinja Ivona, bebu rodila 2. srpnja.