PREMINULA U 74-OJ

Ivana Trump obožavala je Hrvatsku, a ovako je izgledao njezin posljednji posjet Lijepoj Našoj

14.07.2022 u 23:19

Bionic
Reading

Vijest o smrti prve supruge Donalda Trumpa odjeknula je svijetom, a za Hrvatsku ju vežu brojne uspomene

Prije braka s bivšim američkim predsjednikom, Ivana se proslavila u ulozi modela, ali i skijaške olimpijke, a poznata je kao velika ljubiteljica Hrvatske koju je hvalila i posjećivala kad god je imala priliku.

  • +2
Ivana Trump u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Lijepu Našu posljednji je put posjetila 2019. godine kada je u Zagreb stigla zbog izbora za Miss Universe i operacije očiju u Klinici Svjetlost. Tijekom kratkog boravka u Zagrebu, Ivana se imala priliku družiti s tadašnjim gradonačelnikom Milanom Bandićem koji joj je za uspomenu uručio personalizirani dres Hrvatske nogometne reprezentacije, monografiju Zagreba i Croatinu maramu.

Jednom prilikom Ivana je u Zagrebu predstavila i svoju knjigu 'Odgoj Trumpovih' koju je odlučila napisati jer je dobila mnogo pohvala na račun odgoja djece koja su odigrala veliku ulogu u Trumpovoj predsjedničkoj kampanji, a zatim i mandatu.

Donald i Ivana rastali su se 1992. nakon njegove afere s Marlom Maples, koja je zatim postala njegova druga supruga i s kojom ima kćer Tiffany Trump. Kontroverzni republikanac sada je u braku sa Slovenkom Melanijom Trump, majkom njihova 16-godišnjeg sina Barrona.

  • +11
Melania Trump odlazi iz BIjele kuće Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia