sreća prati hrabre

Ivana Paradžiković video snimkom pokazala da je neustrašiva: 'Samo stisneš zube...'

14.09.2021 u 15:25

Bionic
Reading

Tijekom zadnjih tjedana nauživala se sunca i mora, no nastavlja 'puniti baterije' i na kontinentu. Televizijska voditeljica, urednica i novinarka 'bablje ljeto' provodi na jezeru, a na Instagramu je danas objavila i zanimljivu snimku

Najprije je Ivana Paradžiković objavila fotografiju sa skakaonice i pokazala kako izgleda jezero iz te perspektive te pratitelje upitala što misle, usudi li se skočiti. No već danas je pokazala koliko je neustrašiva, ali i vješta kad je o skokovima u vodu riječ.

'Samo stisneš zube i skočiš. Jednostavno. Nema tu neke filozofije', tvrdi nekadašnje zaštitno lice emisije 'Provjereno' uz kratki video na kojem je se može vidjeti u crnom jednodijelnom kostimu kako skaće i izranja iz vode. Dodala je u hashtagovima kako 'sreća prati hrabre', a cijelu objavu su naravno njezini brojni sljedbenici dočekali s oduševljenjem.

Neki su od Ivane pokušali doznati na kojoj je to lokaciji, dok su drugi samo hvalili njezin skok. 'Svaka čast', 'Sa stilom', 'Predivan skok', 'Samo jako', ohrabrivali su je pratitelji. Podsjetimo, Nakon raskida ugovora s Novom TV lijepa novinarka pohvalila se završetkom studija odnosa s javnošću, a nedavno je Slobodna Dalmacija doznala da kako uskoro počinje uređivati i voditi novi istraživački magazin sličan emisiji 'Provjereno' na novom regionalnom televizijskom kanalu.

  • +7
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL