nova poslovna avantura

Ivana Paradžiković u ulozi profesorice: 'Stroga, ali pravedna'

22.02.2022 u 09:54

Bionic
Reading

Urednica i voditeljica, nekadašnje zaštitno lice 'Provjerenog' na Novoj TV prionula je s predavanjima na Sveučilištu u Dubrovniku. Viješću se na društvenim mrežama pohvalila ona, ali i fakultet na kojem će raditi

Ivana Paradžiković je od samih početaka bila dio tima emisije 'Provjereno'. Prvo kao novinarka, potom kao voditeljica i kasnije urednica. Emisija je za to vrijeme dobila brojne nagrade i priznanja doprinoseći boljitku društva, a onda je došlo vrijeme za promjene. Njezin je odlazak usred televizijske sezone i doslovno šokirao gledatelje, a ona je svoju sreću našla na Uni TV gdje ima svoju emisiju 'Lice pravde'. Uz to je dobila angažman i na jugu Hrvatske.

Naime, postala je nastavnica na Sveučilištu u Dubrovniku. 'Dobar dan, ja sam Ivana Paradžiković!'. 'Znamo' - jednoglasno su studenti druge godine Medija i kulture društva pozdravili svoju novu nastavnicu, vanjsku suradnicu na Odjelu za komunikologiju. Želimo joj puno uspjeha u radu sa studentima i veselimo se što je dio UNIDU tima', stoji pored fotografije iz učionice na njihovom službenom profilu na Facebooku.

“Dobar dan, ja sam Ivana Paradžiković!” “Znamo!” 〰️ jednoglasno su studenti druge godine Medija i kulture društva...

Objavljuje Sveučilište u DubrovnikuPetak, 18. veljače 2022.

Ivana Paradžiković i sama se pohvalila fotografijom sa svojim učenicima koju je kratko opisala: 'Stroga, ali pravedna'. Oduševljeni pratitelji su joj čestitali i poželjeli puno sreće s predavanjima. Jedna od pratiteljica je domentula kako 'bolju profu nisu mogli sanjati'.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL