NESVAKIDAŠNJE PUTOVANJE

Ivana Paradžiković u novoj avanturi: 'Osjećaj koji želim pamtiti u starosti...onaj zbog kojeg se osjetiš živim…'

02.01.2023 u 09:40

Bionic
Reading

I dok se mnogi Hrvati spremaju za odlazak na skijališta, urednica i voditeljica, nekadašnje zaštitno lice emisije 'Provjereno', odlučila se na malo drukčiji zimski odmor. Već nekoliko dana pokazuje nešto zbog čega joj se (kako je to slikovito opisala) duša smije

Nakon što je prilikom početka njezinog putovanja po zlu pošlo praktički sve što je moglo, u stilu pravog Murphyjevog zakona, Ivana Paradžiković već danima gušta u zimskom ugođaju.

Jedna od naših najcjenjenijih istraživačkih novinarki najprije je pokazala da je stigla u Hamburg kao prvu postaju njezinog putovanja. Potom je objavila više fotografija i snimaka s nenaseljenog otočića Düne u Sjevernom moru, gdje se od studenog do siječnja rađaju tuljani, a posebno ju je ganuo prizor mladunca tuljana.

'A ovo je trenutak kad sam ugledala prvu bebu. Osjećaj koji želim pamtiti u starosti… onaj zbog kojeg se osjetiš živim… u kojem nema ni jučer ni sutra. Samo sada', napisala je na svojem Instagramu. Kako je svjedočila rađanju novog života, napisala je da bolji božićni poklon nije mogla ni poželjeti.

Inače, Paradžiković je prije putovanja objavila seriju fotografija i videa o avanturi koju je proživjela zbog otkazanog leta. No sve je uspjela organizirati u kratkom vremenu i doslovno utrčala u avion za Njemačku.

  • +4
Ivana Paradžiković Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX