malo osvježenje

Ivana Paradžiković ima novu frizuru: 'Tri centimetra kraće, pet godina manje'

21.11.2022 u 10:21

Bionic
Reading

Jesen je za mnoge je trenutak u kojem se odlučuju za promjene, male ili velike. U ljubavi i stilu - najlakše se mogu najaviti jednim potezom škarama, za čime su posegnule svjetske, ali i domaće zvijezde. Novinarka i urednica, nekadašnje zaštitno lice emisije 'Provjereno', je među njima

Ranije je Ivana Paradžiković u jednoj od svojih objava na Instagramu otkrila kako je 'žene zaustavljaju usred razgovora samo da joj dotaknu kosu'. Priznala je tada kako ti nikad nije doživjela. Godinama je prepoznatljiva po svojoj bob frizuri koju je sad odlučila malo osvježiti.

'Tri centimetra kraće, pet godina manje', opisala je svoju novu fotografiju, a mnogi joj pišu da je 'nije svjesna koliko je seksi', 'da je neobjašnjivo obožavaju' ili pak duhovito komentiraju kako 'odmah režu kosu 9 centimetara'. Svi se slažu u jednom da izgleda bolje nego ikada. Nedavno je ispričala kako se, dok je radila na Novoj TV trudila ne skretati pažnju na sebe pa da je zato nosila monokromatske kombinacije, odijela, bila zakopčana do grla s decentnom šminkom.

'Nisam bila važna ja. Društvene mreže su potpuno druga priča. To je gotovo isključivo privatan život. Tamo sam ja - ja. I smiješna i nasmijana i čupava i bosa. Često ljudi koji me upoznaju budu iznenađeni koliko sam drukčija od osobe s ekrana jer privatno se puno smijem. Onako, od uha do uha. Teme kojima sam se prije bavila bile su teške i rijetko je bilo prilike da me gledatelji upoznaju onakvu kakva sam inače - vedra i nasmijana', izjavila je za Story.

  • +4
Ivana Paradžiković Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX