zanimljivo opuštanje

Ivana Paradžiković otkrila kako je provela vikend: 'Onaj osjećaj kad si kao dijete dolazio kući sav musav, blatnjav'

28.11.2022 u 14:55

Bionic
Reading

U životu nekadašnje zvijezde emisije 'Provjereno', slobodno se može reći da nikad nije dosadno. Kad ne radi bježi u prirodu, a ovih dana guštala je na Papuku odakle ju je prije nekoliko godina spašavao HGSS

'Znaš onaj osjećaj kad si kao dijete dolazio kući sav musav, blatnjav… prljav od glave do pete. Znaš da će se mama ljutit, da si nagrabusio ali, baš te briga…isplatilo se! E, to ti je ova faca', opisala je najnovije, 'vikend fotografije' Ivana Paradžiković.

Na fotografijama se može vidjeti njezino nasmješeno lice te kako je punila baterije u prirodi, unutrašnjost automobila uprljanu od blata i prtljažnik sa stvarima koje je ponijela sa sobom. U hashtagovima je omiljena voditeljica iotkrila da je bila na Papuku, ali nije otkrila s kim.

Njezinim pratiteljima je dobro poznato koliko voli odraziti u planine i šumu. Prije dvije godine se izgubila u šumi iznad planinarskog doma Jankovac kada ju je spašavao HGSS. Tu je epizodu podijelila s pratiteljima na Instagramu. Nakon toga je priznala da više nije amater, naučila je kako se ide u šumu: u punoj spremi! Dobila je 'personal location beacon' zbog kojeg više nikada neće biti izgubljena.

  • +4
Ivana Paradžiković Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX