punjenje baterija

Ivana Paradžiković pokazala kako gušta u babljem ljetu: 'Vrijeme kada starice na suncu mogu zagrijati svoje kosti'

10.10.2022 u 09:11

Bionic
Reading

Nakon tjedna kiše i poplava mnogi su dočekali vikend na ugodnim temperaturama u outfitima primjerenijim ljetu nego jeseni, u koju smo zagazili. Nekadašnja urednica, voditeljica i zaštitno lice emisije 'Provjereno' javila se pratiteljima s nepoznate lokacije te je pozirala u - kupaćem kostimu

'Bablje ljeto. Vrijeme kada starice na suncu mogu zagrijati svoje kosti', opisala je Ivana Paradžiković prizor s kojim se javila svojim prijateljima i fanovima na Instagramu. Odmah je počela dobivati poruke da izgleda 'kao u cvijetu mladosti', 'prezgodna starica', 'mlada i najljepša žena'.

Omiljeno lice s TV ekrana rado dijeli trenutke iz privatnog života na društvenim mrežama. Svojedobno je ispričala kako je na Instagramu onakva kakva je i u prirodnom životu i priznala da je previše vremena provodila na internetu te da je shvatila da ne živi u sadašnjosti. Gubila je ključeve, naočale, zaboravljala PIN-ove na karticama jer je previše bila u virtualnom svijetu, na pozivima, porukama i društvenim mrežama. Kad je to osvijestila, počela se mijenjati pa u šetnju sa psom sada odlazi bez mobitela, a predvečer ga stavlja na punjač i što dalje od sebe.

Podsjetimo, prošle godine je otvorila obrt koji se, među ostalim, bavi proizvodnjom televizijskog sadržaja. Potom joj je stigla ponuda s Une TV da za njih producira emisiju kakvu želi i, suprotno medijskim natpisima, nije dobila otkaz. Pored toga, na Sveučilištu u Dubrovniku predaje kolegij o istraživačkom novinarstvu.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX