pravo guštanje

Prizori od kojih zastaje dah: Ivana Paradžiković napravila predah od obaveza i pokazala kako provodi posljednje dane ljeta

13.09.2022 u 10:02

Bionic
Reading

Za urednicu i voditeljicu, nekadašnje zaštitno lice emisije 'Provjereno', najtoplije godišnje doba trebalo bi trajati zauvijek. Ovog je ljeta uživala na Jadranu, a bila je i u Jordanu te nešto 'hladnijim' krajevima, u Švicarskoj. Posljednje zrake sunca upija daleko od Zagreba

Kako je to objasnila u komentarima, Ivana Paradžiković, svaki slobodni trenutak koristi da pobjegne na more, jezero, rijeku, u prirodu gdje puni baterije za predstojeće projekte koji je očekuju.

Njezine najnovije fotografije na kojima ju se među ostalom može vidjeti kako gušta na supu, pliva i izvodi položaje u jogi, a okoliš oko nje je, složili su se mnogi - predivan. Pratitelji su također složni i oko toga da je mjesec rujan idealan za odmor. 'Prirodna ljepotica u prelijepoj prirodi', 'Super ti si predobra i pametna žena', 'Prelijepa priroda još ljepša ti', nisu izostali ni komplimenti na račun njezine super linije i izgled.

Inače, svako malo iznenadi nekom novom informacijom iz svog života. Nakon povratka iz Švicarske u Zagreb odlučila se uhvatiti u koštac s kompleksom zvanim - njemački jezik.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX