ROAD TRIP

Ivana Paradžiković pohvalila se početkom svoje američke avanture

04.04.2023 u 12:56

Bionic
Reading

Nakon što je sa svijetom podijelila informaciju da se nalazi na novom putovanju, sada se javila s novog mjesta i s novim impresijama

Početak njezine američke avanture je u Albuquerqueu. 'Grad koji je proslavila serija 'Breaking bad' zapravo podsjeća na kulisu 'Last of us'. Sablasno prazan. Pola dana proveli smo pokušavajući pronaći prepaid karticu za mobitel. Nema na aerodromu. Nema u centru. Gdje god smo dosli svi su padali u trans zbog spoznaje da smo pješke, da hodamo', piše Ivana Paradžiković. U nastavku objave objašnjava da ondje nitko ne hoda.

'Pogotovo ne u kvartu u kojem smo napokon nasli T-com trgovinu. Zovu ga war zone. Čak i najsimpatičniji dečko kojeg smo tu upoznali nosi pištolj u hlačama. Završio je političke znanosti, pametan i iznimno ljubazan, zapravo kao i svi putem koje smo sreli, čak i beskučnici, meth ovisnici su nam pokušavali pomoci. Uglavnom, njemu je taman završila smjena pa nas je ponudio provesti gradom. Tad mi je pokazao automatsku pušku i nonšalantno pitao želim li pucati? Amerikancima je oružje dio svakodnevice. Oni su ludi za oružjem! Prodaje se u trgovinama uz ruksake- pancirke za osnovnoškolce. Objasnio mi je foru da ako ti netko nepozvan i neželjen upadne na posjed, prvo ga moraš upozoriti, pucati u zrak, a onda pucati da ubiješ!', objasnila je Paradžiković i nastavila:

'Ja kažem: Pa što ne u nogu, da ga onesposobiš i zoveš policiju? A ne, to je pokušaj ubojstva. Metak u glavu je samoobrana. Koliko bolesno. Pričati o oduzimanju nečijeg života s takvom lakoćom! A kažem, Jonathan je obrazovan, vidio svijeta', navela je. Novi poznanik odveo je Ivanu i njezinu pratnju u restoran koji drži kartel. Kaže da nije vadila mobitel i snimala. 'Kao sto me bila i sramota odbiti hranu pa sam iz pristojnosti zagrizla najodvratnije nesto u zivotu: tacos od kravljeg jezika'', priznala je na kraju objave.

  • +7
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL