VOLI ADRENALIN

Ivana Paradžiković testirala vlastite granice straha: 'Otprilike 60 sekundi koje pamtiš cijeli život'

23.01.2023 u 08:58

Bionic
Reading

Početkom svibnja 2021. urednica i voditeljica emisije 'Provjereno' otišla je s Nove TV, a otad, čini se, živi punim plućima. Stalno se pratiteljima javlja s novih putovanja i životnih izazova, a sad je pokazala kako je uživala u nečemu što mnogi ne mogu ni zamisliti

Ivana Paradžiković prije nekoliko dana je se pratiteljima na Instagramu javila objavom na kojoj se može vidjeti kako se bori s vjetrom dok hoda, te kako je posrnula i zamalo pala. Video je nastao u Njemačkoj gdje je nedavno provela nezaboravni odmor.

Ljubiteljici adrenalina, ekstremni uvjeti iznimno su se svidjeli, ali je ipak pričekala neko vrijeme da sve ponovi. No, nedavno se zato ponovno odvažila na skok s padobranom, što je prvi put isprobala 2020. godine. Za taj je skok rekla da mu je 'kumovao nakupljen stres tog tjedna'.

Detalje novog izleta u zraku, koji ju je očito i ovog puta ostavio bez daha, podijelila je s ostatkom svijeta uz poruku: 'Otprilike 60 sekundi koje pamtiš cijeli život'.

  • +2
Ivana Paradžiković Izvor: Profimedia / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

'Lijepa i hrabra', 'Znam taj osjećaj', 'Gdje je ekstremno opasno i uzbudljivo tu si ti, svaka čast', pišu joj mnogi, a ima i onih koji joj poručuju da joj se dive što je testirala vlastite granice straha i učinila nešto što se oni nikada ne bi usudili.