u berbi

Ivana Paradžiković ima radni vikend, ali ne na televiziji: Sunce na licu, smajl na usnama

23.10.2022 u 10:20

Bionic
Reading

Nekadašnja urednica, voditeljica i zaštitno lice emisije 'Provjereno' javila se pratiteljima s berbe maslina u Istri gdje ju je sve oduševilo, a predviđa i svjetske nagrade za maslinovo ulje 'Turinela'

"Svatko zna svoj zadatak. Ozbiljno se radi...ali svi imaju osmijeh na licu", započela je svoju objavu naša poznata novinarka.

"Ima nešto terapeutski u radu rukama, pogotovo radu na zemlji, kontaktu s prirodom. U samo sat vremena kraj nas je prošlo tri biciklista, dva jutarnja trkača. Iz maslinika dopiru Urbanovi stihovi "biram ptice, a ne ljude.." I ja pomislim: ljudi, ova Istra je planeta za sebe. Vrijedni,organizirani i blagi. Mjesto gdje je rad cijenjena valuta. Ne ako, nego kada @turinelaolive osvoji zlato na svjetskom natjecanju, pohvalit ću vam se kako sam i ja bila dio te priče... Pjevušila dok sam brala... Shvatiš da satima nikakva briga nije pala na pamet. Nista. Sunce na licu, smajl na usnama. Sitnice. A sve život", napisala je Ivana na Instagramu, podijelivši fotografije s berbe maslina.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX