NIŽU SE KOMPLIMENTI

Ivana Paradžiković: 'Danas se osjećam ka' Šuker '98.!

04.07.2023 u 14:21

Bionic
Reading

Bivša urednica i nekadašnje zaštitno lice emisije 'Provjereno' na Novoj TV danima privlači pažnju fotografijama sa svog ljetnog odmora

Na svom Instagramu pratitelje često časti trenucima iz svakodnevnog života, a zadnje objave oduševile su mnoge, posebice zato što smo Ivanu Paradžiković većinom navikli vidjeti sređenu od glave do pete ili u televizijskom studiju.

Naime danima pokazuje kako uživa na bazenu u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu koji joj stoji kao saliven i ističe njezinu vitku figuru. Riječ je o kupaćem kostimu s naramenicom na jednom ramenu i prorezom na struku iz lanjske kolekcije modnog brenda Karl Lagerfeld, u kojem smo je već viđali.

Pokazala je i kako skače u bazen, a otkrila je da boravi na Hvaru. Jednu od objava opisala je riječima: 'Danas se osjećam ka' Šuker '98.!'. Naravno, dobila je komplimente na račun izgleda, ali i želje za što kvalitetnijim odmorom i opuštanjem.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Podsjetimo, jedna od naših najcjenjenijih novinarki i reporterki otišla je u svibnju 2021. s Nove TV. Emisija 'Provjereno' krenula je dalje bez nje, medijska bura se stišala, a ona je zaplovila nekim novim poslovnim vodama. Nakon što je diplomirala odnose s javnošću na koprivničkom Sveučilištu Sjever, prihvatila je angažman na Uni TV-u. Također predaje kolegij istraživačko novinarstvo na Sveučilištu u Dubrovniku.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević