ODMOR JOJ ITEKAKO GODI

Ivana Paradžiković objavila novu fotografiju u kupaćem kostimu, a jedan je komentar sve nasmijao

07.07.2021 u 09:55

Bionic
Reading

Bivša voditeljica emisije 'Provjereno' i dalje uživa na morskoj obali, a svoje je najvjernije obožavatelje još jednom počastila fotografijom u kupaćem kostimu. Za svoj izgled je, kao i obično, dobila pregršt komplimenata

Prvo ljeto nakon dugo vremena Ivana Paradžiković može provesti bez razmišljanja o poslu i obvezama koje on donosi. Nakon što je zatvorila stranicu svog rada na Novoj TV, točnije u emisiji 'Provjereno', omiljena je voditeljica odlučila napuniti baterije na našoj obali.

Trenutke svog uživanja odlučila je ovjekovječiti kamerom pa je nakon što je objavila snimku s dronom, nastalu na vrhu svjetionika na Dugom otoku, stavila i selfie snimljen na drvenom mostiću.

I ovoga je puta Ivana pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu, samo što ovoga puta u pitanju nije bio model na jedno rame, već onaj s dekolteom. Za svoj je izgled, kao i svaki put do sada, dobila pregršt komplimenata, a jedan je komentar nasmijao mnoge: 'Đe školjke skupljaš, đe gaziš ježa i malog puža...'

Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Podsjetimo, poslije odlaska s Nove TV, čije je dug niz godina bila zaštitno lice, uspješno je magistrirala na Sveučilištu Sjever u Varaždinu, smjer odnosi s javnošću, a ubrzo nakon toga je prvi put nastupila u javnosti te se pojavila u ulozi moderatorice na panelu 'Turistička sezona: Hot or Not? Pogled izvana - kako sezonu vide diplomati i strani blogeri?'.